Vier handige apps voor tijdens het EK

Nog een paar minuten voor het fluitsignaal. De televisie staat aan, de chipszak is geopend en de drankjes zijn gekoeld. Nog heel even de laatste opstelling checken, of het laatste nieuws lezen over Oranje? Met deze vier apps mis je helemaal niets van het EURO 2020.

Alle informatie die je nodig hebt met SofaScore

SofaScore is dé app voor voetballiefhebbers die alles willen weten over hun favoriete team of speler. Met de app heb je alle live voetbaluitslagen binnen handbereik, en krijg je een melding bij goals, kaarten, gemiste penalty’s en eigenlijk alle andere dingen die je als voetbal wil weten. Ook staat de app vol andere informatie, zoals statistieken, opstellingen, heatmaps, shotmaps en andere wedstrijddetails. Kijk je alleen? Chat dan met andere gebruikers over de hele wereld live over de wedstrijd. Voor iOS en Android.

Live wedstrijden kijken met NOS

De app van de NOS is superhandig tijdens het EK voetbal. Niet alleen omdat je altijd sportvideo’s, interviews en ander sportnieuws tot je beschikking hebt, maar vooral omdat je overal waar je bent naar live wedstrijden kan kijken. Of stream ze via je Chromecast in een handomdraai naar je favoriete scherm. Ook handig: de app geeft een seintje voordat de wedstrijd begint. Mis jij de aftrap niet als je nog zit te tobben over de voorspelling in je voetbalpoule.  Voor iOS en Android.

KNVB app voor de echte Oranje-fan

Hij mag in dit lijstje absoluut niet ontbreken: de officiële app van het Nederlands elftal! In de app vind je niet alleen het speelschema van Oranje, maar ook veel andere content, zoals het laatste nieuws over spelers en wedstrijden, exclusieve foto’s en video’s gemaakt door de KNVB en interessante (live) statistieken over wedstrijden en spelers.  Voor iOS en Android.

Maak je eigen sterrenteam met EURO 2020

Natuurlijk heeft EURO 2020 ook een eigen officiële app. Het leuke aan deze app is dat je naast de gebruikelijke speelschema’s, statistieken, video’s en nieuws ook een Fantasy Football modus hebt, waar je met je eigen budget allerlei internationale topvoetballers kunt kopen. Op basis van hun prestaties in het toernooi verzamel jij punten, en word jouw ultieme team misschien wel kampioen! Ook kan je met je vriendengroep of familie een poule starten, om te bepalen wie het beste de uitslagen weet te voorspellen. Voor iOS en Android.

Voetbal verder tijdens de rust

Geen zin om te luisteren naar de zoveelste voor- of nabeschouwing? Speel dan zelf verder met FIFA Voetbal, een gratis app waarmee je FIFA speelt op je smartphone. Stel je favoriete team samen met spelers uit de Eredivisie, Premier League, Bundesliga en andere topcompetities, en speel tegen de computer of online tegen vrienden. Houd wel even op de tijd in de gaten, zodat je de echte wedstrijd niet mist. Voor iOS en Android.

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...