Met deze 5 tips ga jij dit schooljaar knallen

Het zonnetje schijnt nog wel even, maar de zomervakantie voor studenten is toch echt voorbij. Dat betekent dat je de schooltas weer mag gaan inpakken. Wees gerust: met deze 5 superhandige apps zorg jij dit schooljaar voor een vliegende start.

Pocket

Moet je aan het einde van het kwartaal een paper schrijven? Begin op tijd met informatie verzamelen. Pocket is hiervoor een handige tool, want met deze app label en sla je informatie van verschillende bronnen eenvoudig op. Even scrollen en hoppakee, door deze goede voorbereiding hoef jij geen nachten door te halen om die deadline te fixen!

Download de app: voor Android / voor Apple

Voice recorder

Eenmaal in het lokaal kun je soms wel eens afgeleid raken, of ligt het tempo direct vrij hoog. Met een voicerecorder neem je gewoon een les op, die je tijdens het maken van je opdrachten nog eens beluistert. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat de leerstof beter blijft hangen.

Download de app: voor Android / voor Apple

Photomath

De lifesaver bij wiskundige uitdagingen. Van vergelijkingen tot logaritmen en van algebra tot goniometrie: scan je som en Photomath geeft je het antwoord. Bovendien laat de app ook nog eens tussenstappen zien, waardoor je sneller begrijpt hoe je de volgende hersenkraker zelf kunt oplossen.

Download de app: voor Android / voor Apple

Forest

Forest is een superhandige app voor iedereen die wel wat meer focus kan gebruiken. Want je smartphone is daarvoor meestal minder geschikt. Gelukkig heeft Forest een oplossing. Plant een zaadje als je begint met studeren en laat dit uitgroeien tot een boom. Let op: dat lukt je alleen als jij je niet door je telefoon laat afleiden. Doe je dat wel, dan verdort de boom. Lukt het jou een boom te laten groeien?

Download de app: voor Android / voor Apple

Headspace

Voel jij je na zon intensieve schooldag helemaal uitgeput? Download dan Headspace. Hier vind je heel veel handige trainingen, meditatie-oefeningen en verhalen die je tot rust brengen en je energie weer een flinke boost geven.

Download de app: voor Android / voor Apple

Zet m op! En voor je het weet is het alweer herfstvakantie. Dan kun je weer volledig in chillmodus, maar heb je in ieder geval handige apps om daarna fluitend richting de kerstvakantie te werken.

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...