Dit zijn de vier leukste datingapps (naast Tinder natuurlijk)

Het gebruik van datingapps is tijdens de lockdownperiode nog veel populairder geworden. Dan denk je natuurlijk meteen aan Tinder. Maar als je dat heen-en-weer swipen beu bent, zijn er genoeg andere datingapps waar je misschien wel de ware op zou kunnen vinden. Wij zetten de leukste alternatieven voor Tinder op een rijtje.

Elkaars pad kruisen met Happn

Sta je dan in de tram tegenover de nieuwe liefde van je leven. Jammer dat je alleen bij een andere halte moet uitstappen. Als je nieuwe crush toevallig Happn gebruikt, kan je via de app alsnog contact met elkaar opnemen. De app ziet het namelijk als je in de buurt bent (geweest) van een andere Happn-gebruiker. Like je elkaar allebei? Dan kan je meteen beginnen met chatten. De app wordt inmiddels  wereldwijd door ruim honderd miljoen mensen gebruikt, dus de kans is groot dat je iemand uit het dagelijkse leven terugvindt in de app. Voor Android en iOS.

1 match per dag met Once

Bij de meeste datingapps word je de hele dag door gekoppeld aan potentiële lovers. Once doet dat helemaal anders en verkiest kwaliteit boven kwantiteit. De app zoekt namelijk maar één keer per 24 uur een eventuele match. Dat gebeurt op basis van je profiel en een slim algoritme. Vind je elkaar leuk? Dan kan je beginnen met chatten. En anders is het wachten op de volgende dag en volgende match. Voor Android en iOs.

Vrouwen nemen het voortouw op Bumble

Het grote verschil met andere datingapps is dat op Bumble alleen vrouwen het eerste contact kunnen leggen. Als je dus een match bent, kan alleen de vrouw als eerste een berichtje sturen. Als je gewoon op zoek bent naar nieuwe vrienden (bijvoorbeeld als je net in een nieuwe stad woont), kan je kiezen voor Bumble BFF. Liever werken aan je professionele netwerk? Kies dan voor Bumble Bizz. Voor Android en iOs.

Daten zonder foto’s met Paiq

Het eerste wat je op een datingapp doet, is iemands foto’s en profiel keuren. Zonde, vonden de makers van Paiq, want zo blijft ieder contact wel erg oppervlakkig. Met deze app kan je elkaars foto’s niet zien, maar meteen met elkaar chatten. Hoe langer je chat, hoe duidelijker de foto’s worden. Dit is dus dé dating app voor als je mensen eerst goed wilt leren kennen voordat je kunt kijken hoe ze eruitzien. Voor Android en iOs.

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...