7 onmisbare apps voor deze zomer

Zonnestralen, zeebriesjes en strandplezier. De zomer komt eraan! We kunnen niet wachten om te genieten van alles wat deze zonnige dagen te bieden hebben. Maar hoe haal je het meeste uit je smartphone tijdens deze zwoele dagen? We hebben 7 onmisbare apps voor je verzameld.  

UVLens - Bescherm je huid

Je huid optimaal beschermen? UVLens is je held! Check de UV-index, plan jouw dag in de zon en houd je huid gezond. Zo geniet je veilig van de zomerse dagen (Oh, en vergeet je zonnebrand niet!). 

Download in de AppStore of op Android 

Yummly - Heerlijke zomerrecepten

Lekker eten? Yes, please! Yummly zorgt voor zomerse inspiratie, zodat je iedere dag een verfrissende maaltijd tevoorschijn tovert. Kies uit duizenden recepten en smul van zomerse salades, fruitige drankjes en meer. Wat zet jij op tafel? 

Download in de AppStore of op Android 

PlantNet - Planten en bloemen herkennen

In de zomer zoek je sneller de natuur op dan in de winter. Ben je benieuwd hoe die kleurrijke bloemen en planten je op je wandeling eigenlijk heten? PlantNet vertelt je na een eenvoudige scan met je camera alles over de fauna in je omgeving. Zo leer je nog eens wat tijdens je wandeling. 

Download in de AppStore of op Android 

Libby - Altijd een boek op zak

Als je een boekenliefhebber bent, dan is Libby jouw beste vriend! Leen en lees e-books en luisterboeken van je lokale bibliotheek, zodat je de zomer zorgeloos doorkomt. Chillen op het strand met een goed verhaal? Check! 

Download in de AppStore of op Android 

My Tide Times - Vind het perfecte surfweer

Houd je van strandwandelingen, mountainbiken, paardrijden of (kite)surfen op het strand? Dan is deze app ontzettend handig voor jou! Zorg dat je voor zonsondergang weer veilig aan land bent, weet wanneer het eb of vloed wordt en check de weersomstandigheden. Pak je zwemkleding en zonnebril in, want het strand wacht op je! 

Download in de AppStore of op Android 

Splitwise - Deel de rekening

Met een groep vrienden op vakantie gaan is superleuk. Het uitzoeken van de bonnetjes of beheren van de pot wat minder. Geen zorgen! Splitwise maakt kosten delen een fluitje van een cent. Houd bij wie wat betaalt en verdeel de rekening eerlijk.  

Download in de AppStore of op Android 

Star Walk 2 - Verwonder je over de sterrenhemel

Heldere zomernachten zijn perfect voor de sterrenkijkers onder ons. Star Walk 2 toont je de sterrenhemel in real-time. Leer over sterrenbeelden, planeten en meer. Magisch! 

Download in de AppStore of op Android 

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...