7 beauty apps die jouw leven mooier maken

Geef jouw beauty skills een upgrade met deze tips voor handige beauty apps. Van de perfecte make-up tot kennis over huidverzorging, en van gezichtsyoga tot verantwoorde skincare. Met behulp van jouw mobiel heb je allerlei geweldige tips onder handbereik. Get ready to shine! 

1. Een persoonlijke skincare-assistent

Met een huidverzorgingsscan en quiz identificeert de Trove Skin app jouw huidtriggers en geven ze je persoonlijke ochtend- en avondroutines. Houd bij wat jouw favoriete producten zijn, volg de voortgang van je huid en maak aantekeningen over wat voor jou het beste werkt. Zo glow je straks stralend de winter in!  

2. Betere beslissingen over beautyproducten

Het kan best soms lastig zijn om de juiste beautyproducten te kiezen, maar Think Dirty – Shop Clean maakt het makkelijker. Met deze app kun je de streepjescodes van producten scannen en krijg je informatie over mogelijk schadelijke ingrediënten. Superhandig om weloverwogen beslissingen te nemen, verschillende producten te vergelijken en schonere opties te kiezen.  

3. Wetenschappelijk advies voor de beste skincare

Skin Rocks is een wetenschappelijk onderbouwde app om huidverzorging makkelijker te maken. Hm, wetenschappelijk en makkelijker, is dat niet tegenstrijdig? Nee hoor, juist niet! Met deze app leer je precies begrijpen wat voor huidtype je hebt, wat voor producten daarbij passen, welke routines en alles daartussenin.  

4. Nieuwe looks uitproberen

Perfect365 is een superleuke virtuele make-up app. Probeer nieuwe looks met augmented reality, met allerlei make-up en beauty tools. Deze app is een one-stop-shop voor alles wat met make-up te maken heeft, zodat je altijd op je best voor de dag komt. Handig om een mooie nieuwe look te vinden voor de feestdagen bijvoorbeeld!  

5. Jouw persoonlijke gezichtsyogatrainer

Luvly is meer dan alleen een beauty app; het is jouw persoonlijke gezichtsyogatrainer. Met gezichtsyogatechnieken voor een mooiere look, skincare routines en zelfs dieetadviezen. Verschillende medische experts dragen bij aan de app en voegen dagelijks adviezen toe aan de database.  

6. Huidkanker herkennen

Een iets serieuzere app maar wel een aanrader is de SkinVision app. Via deze app maak je een foto van bijvoorbeeld een moedervlek of huidvlek, en via een algoritme krijg je een risicobeoordeling. Let op, deze app is natuurlijk geen vervanging van medisch advies, maar het kan je wel wat meer inzicht geven. Voor bepaalde functies moet je betalen, maar deze kosten worden vaak vergoed door de meeste grote Nederlandse verzekeraars.  

7. Het ultieme schoonheidsduo

YouCam Makeup, de #1 AI Selfie App, laat je virtuele make-up proberen met een uitgebreide collectie filters en cosmetica. Van lippenstift tot foundation, je ontwerpt moeiteloos jouw nieuwe make-up looks. Combineer de app met YouCam Nails, een virtuele nagelsalon-app, om er ook nog creatieve nail art-designs bij te maken.  

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Met deze 5 tips wordt jouw telefoon een stuk sneller

Behoor jij tot de grote groep mensen die behoorlijk chagrijnig wordt van een trage telefoon?...

Met deze 6 apps fleuren al je planten deze lente op

Wat is end-to-end encryptie (en waarom is dit belangrijk voor jou?)

De wonderlijke wereld van end-to-end encryptie! Klinkt complex, is het niet. We vertellen je wat het is en waarom het belangrijk is voor je online veiligheid en hoe je het instelt.

New phone? This is how you transfer your contacts quickly