7 podcasts die je niet mag missen – van mysterie tot inspiratie

Podcasts zijn een superleuke manier om je kennis op te vijzelen, inspiratie op te doen of gewoon vermaakt te worden. Je kunt ze luisteren waar je ook bent, of je nu in de auto zit, aan het stofzuigen bent of in bed ligt. En veel podcasts zijn zelfs gratis! We hebben 7 tips voor podcasts die je niet mag missen. Dus pak je koptelefoon en duik in de verschillende onderwerpen in deze podcasts.  

1. Het Bromvliegeffect

Het Bromvliegeffect is een podcast over nudging, beïnvloeding en gedrag. Eva van den Broek is gedragswetenschapper en Tim den Heijer is reclamemaker. Ze praten over alledaagse fenomenen die je gedrag beïnvloeden, en waar je waarschijnlijk niet eens bij stilstaat. Leer ze herkennen, vermijden én toepassen.  

2. Moordzaken

Voor de liefhebbers van true crime is Moordzaken een must-listen. Deze podcast werpt licht op onopgeloste moordzaken en mysterieuze verdwijningen in Nederland. Duik in de donkere kant van de samenleving terwijl Carrie en Eddie diep graven in de feiten, bewijzen en verdachten achter deze fascinerende zaken. 

3. Sleep with me (Engelstalig)

Heb je moeite met in slaap vallen? Dan is Sleep with me de podcast voor jou. Met zijn kalmerende stem neemt gastheer Drew Ackerman je mee op een reis van onsamenhangende verhalen en slaapverwekkende monologen waar je gegarandeerd van in slaap sukkelt 

4. Over geld praat je niet

Geld is vaak een taboeonderwerp in gesprekken, maar in Over geld praat je niet gaat het nergens anders over. Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters delen op een luchtige manier persoonlijke verhalen, meningen en tips over geld.  

5. Marc-Marie en Isa vinden iets

Als je op zoek bent naar luchtig vermaak en humor, dan is Marc-Marie en Isa vinden iets misschien wel iets voor jou. Deze podcast wordt gepresenteerd door Marc-Marie Huijbregts en Isa Hoes. Ze nemen met veel humor allerlei alledaagse onderwerpen op de korrel, van kleine irritaties tot diepgaandere topics. 

6. Lang verhaal kort

Als je graag meepraat over actuele onderwerpen, is ‘Lang verhaal kort’ een leuke tip. Elke dag wordt de achtergrond rondom een onderwerp in het nieuws toegelicht zodat je het nieuws erover beter kunt volgen én je vrienden kunt impressen met jouw algemene kennis.  

7. Eindbazen

In ‘Eindbazenkomen bijzondere mensen aan het woord uit verschillende vakgebieden. Of het nu gaat om ondernemers, sporters, artiesten of wetenschappers, de diepgaande gesprekken en waardevolle inzichten kunnen je helpen groeien in je eigen leven. 

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...