Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen. In de Lebara Voordeelclub vind je daarom de beste deals. Van leuke dagjes uit tot hotelovernachtingen, workshops en kortingen in je favo webshop. Exclusief voor klanten van Lebara. Toppers van deze maand: flinke korting op een dagje Batavialand, een waardebon voor Muchopix en 10 weken gratis meer dan 6000 tijdschriften lezen. 

10 weken gratis Readly

Sta je dan voor het tijdschriftenvak in de winkel met keuzestress. Helemaal niet nodig, want met Readly haal je ruim 6000 tijdschriften uit binnen- en buitenland in huis. Lees ze waar en wanneer je wilt op je tablet, laptop of telefoon en ontdek nieuwe hobby’s, interessante achtergrondartikelen, interviews en meer. Nu de eerste 10 weken gratis! 

25% korting op Batavialand

Denk je aan Nederland, dan denk je aan water (goed, en regen, polders en bitterballen). Batavialand is dé plek in Nederland waar je voelt hoe we door honderden jaren heen hebben samengewerkt met het water om ons heen. In museum, op de werf en het VOC-schip de Batavia leer je alles over onze geschiedenis met de zee door te kijken, bouwen, ruiken, voelen, en proeven. Een perfect dagje uit met het hele gezin – leerzaam én gezellig. Nu 25% korting op je kaartje. 

80% korting op de mooiste fotocollages van MuchoPix

Kan je niet kiezen welke (vakantie)foto’s je aan de muur wilt hangen? Kies dan voor de stijlvolle wanddecoratie van MuchoPix. Met deze fotodecoraties laat je jouw muur meegroeien met je herinneringen. Uitgekeken op een foto, of ontbreekt er toch nog eentje? Bestel dan gewoon een tegel bij in de gewenste vorm. Ook handig: alles wordt geleverd met plakstrip, zodat je nooit gaten hoeft te boren. Scheelt weer schade aan je muur.  

Exclusief voor klanten van Lebara

Je krijgt automatisch toegang tot de Voordeelclub met een MyLebara-account. Heb je die nog niet? Maak ‘m dan hier aan. Je krijgt dan binnen 48 uur toegang tot de Voordeelclub. Kies vervolgens in de Voordeelclub je deal, betaal veilig met iDeal en ontvang je e-ticket, voucher of kortingscode direct in je mail. 

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...