Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen. In de Lebara Voordeelclub vind je daarom de beste deals. Van leuke dagjes uit tot hotelovernachtingen, workshops en kortingen in je favo webshop. Exclusief voor klanten van Lebara. Deze maand: korting op de beste wandelschoenen, zonnige vakanties bij Corendon en brownies om je vingers bij af te likken. 

50% korting op collectie Travelin’

In Noorwegen is een bekende spreuk dat slecht weer niet bestaat, alleen ongeschikte kleding. Dat hebben ze goed begrepen bij Travelin‘, want daar vind je een groot assortiment aan hoogwaardige, mooie schoenen, laarzen en sneakers die goed bestand zijn tegen modderpoeltjes en regenplassen. Je krijgt met deze bon maar liefst 50% korting op de hele collectie. Zo kom jij sowieso comfortabel en in stijl aan die tienduizend stappen per dag. 

€7,- korting op een Brownie Box

Wat is er lekkerder na een lange wandeling dan neerploffen op de bank met een kop thee en een brownie? Met deze kortingscode krijg je flink wat knaken korting op een doos lekkernijen van de Brownie Box. Je kan kiezen uit maar liefst 18 smaken, zoals double chocolate, Oreo, stroopwafel of Vegan Speculoos. Welke kies jij? 

€50,- korting op je vakantie bij Corendon

Denk jij de laatste tijd ook steeds vaker aan zon, zee en strand? Wacht dan niet langer en boek je volgende reisje naar de zon bij onze vrienden van Corendon. Je krijgt nu €50,- euro korting. Heb jij weer meer geld op zak voor een heerlijke cocktail aan het strand. 

Deze deal is verlopen. Geen zorgen: op de Voordeelclub staan nog talloze topdeals voor je klaar.

Exclusief voor klanten van Lebara

Je krijgt automatisch toegang tot de Voordeelclub met een MyLebara-account. Heb je die nog niet? Maak ‘m dan hier aan. Je krijgt dan binnen 48 uur toegang tot de Voordeelclub. Kies vervolgens in de Voordeelclub je deal, betaal veilig met iDeal en ontvang je e-ticket, voucher of kortingscode direct in je mail. 

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...