Dit is onze Netflix top 10

Lekker onderuitgezakt op de bank je favoriete Netflix film kijken of serie op Netflix bingen, wie houdt daar nu niet van? Grote kans dat je inmiddels al veel verschillende films en/of series op Netflix hebt gezien en op zoek bent naar een nieuwe film of serie om te gaan kijken. Maar wat zijn nu de echte Netflix must-sees van dit moment? Om de keuze een beetje makkelijker te maken, geven wij jou vijf van onze favoriete series en vijf van onze favoriete films op Netflix!

Top 5 Netflix series

1. Lupin
Een Netflix serie waarin Arsène Lupin probeert zijn vader te wreken vanwege het onrecht dat hem vele jaren geleden is aangedaan. Begin 2021 is het eerste seizoen van deze serie uitgekomen en al direct was Lupin een echte hit op Netflix. Goed nieuws voor als je het eerste deel al hebt gezien: deze maand is het tweede seizoen van Lupin namelijk ook al nieuw op Netflix verschenen.

2. Snowpiercer
Het eerste seizoen van deze serie is vorig jaar op Netflix uitgekomen. Dit jaar is het tweede seizoen verschenen op Netflix en de populariteit van de serie is sindsdien alleen nog maar toegenomen. Snowpiercer vertelt het verhaal van een ijskoude aarde vol sneeuw, waarop nog maar enkele mensen leven. Deze mensen bevinden zich allemaal in een trein die continu rond de aarde in beweging blijft.

3. Jupiters Legacy
Een absolute topper als je gek bent van superhelden. Jupiters Legacy gaat over de klassieke superhelden die vanwege hun leeftijd spoedig zullen stoppen. Zij bereiden vervolgens de volgende generatie superhelden voor op het overnemen van hun rol, maar hier komt uiteindelijk veel meer bij kijken dan zij van tevoren hadden gedacht.

4. Formula 1: Drive to survive
De naam zegt het eigenlijk al, deze serie gaat over formule 1 en is een dus echte aanrader voor iedere race fan. Dit jaar is alweer het derde seizoen van de serie nieuw uitgekomen op Netflix. In dit derde seizoen worden vooral de invloeden en gevolgen van Corona op de Formule 1 in beeld en verhaal getoond.

5. La Casa de Papel
Een beetje fanatieke Netflix kijker kent deze serie vast al wel. Er zijn eerder maar liefst vier seizoenen verschenen van deze hitserie en het vijfde seizoen zal het afsluitende seizoen worden. Goed nieuws: de opnames van dit laatste seizoen van La Casa de Papel zijn inmiddels afgerond en de afsluitende episodes van deze serie zullen dit jaar nog nieuw op Netflix verschijnen.

Top 5 Netflix films

Behalve een breed aanbod aan series, staat Netflix natuurlijk ook bomvol met spannende, grappige en ontroerende films. Hieronder vind je onze top 5 Netflix films van dit jaar:

1. Monster
Een spannende actiethriller die al enkele jaren uit is, maar sinds kort ook op Netflix te vinden is. Monster vertelt het verhaal over een student van 17 jaar die beschuldigd wordt van het plegen van een moord. Hem hangt vervolgens mogelijk zelfs een doodstraf boven het hoofd.

2. Ferry
Nederlandse film over Ferry Bouman, voor velen waarschijnlijk wel bekend als personage uit de eerder verschenen en zeer populaire serie ‘Undercover’. Deze film vertelt het levensverhaal van Ferry, een bekende drugsbaron uit Brabant.

3. Zero
Zeer boeiend verhaal over een Italiaanse tiener die over de gave blijkt te beschikken om zichzelf onzichtbaar te maken. Deze speciale gave verandert zijn hele leven, al twijfelt hij sterk of hij deze gave ook zal gebruiken om zijn droom na te volgen.

4. Blue Miracle
Een zeer ontroerende en feelgood film, die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal over een weeshuis in Mexico dat compleet wordt verwoest door een verschrikkelijke orkaan. Hierna zet de manager van het weeshuis samen met de kinderen en een andere visser een viswedstrijd op, met als doel om het weeshuis hierna weer op te kunnen bouwen.

5. Thunder Force
Een super hilarische actiefilm over twee vrouwen die door een speciaal serum plotseling transformeren tot superhelden. Ze gaan vervolgens samen ten strijde en laten hiervoor hun alledaagse, normale leventje achter zich.

Netflixen onderweg?

Ook lekker Netflixen onderweg? Met Lebara maak jij gebruik van het best geteste netwerk, waar je maar wil. Je bekijkt onze scherpgeprijsde bundels hier. Zo kun je altijd Netflixen, ook onderweg.

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Everything you need to know about your pincode, pukcode and ICCID

Your PIN, PUK code and ICCID; all three have something to do with your SIM card. But what exactly are the differences between these three numbers and what do you actually need them for? In this blog, we take a closer look at these numbers and give you some useful tips.

Met deze 5 tips worden jouw Insta-stories snel populairder 

Laten we eerlijk zijn: we plaatsen geen stories op Instagram om onopgemerkt te blijven...

Altijd de beste deals in de Lebara Voordeelclub

Het leven is al duur genoeg. We vinden het niet alleen belangrijk dat je voordelig kan bellen, sms’en en internetten, maar ook leuke dingen kan blijven doen...

5 tips voor het recyclen van je oude telefoon en sim

Wat doe jij met je oude telefoon als je een nieuwe hebt? Niet schrikken: uit een rapport van de Verenigde Naties blijkt dat slechts 17,4% van het elektronisch afval op correcte wijze wordt ingeleverd en hergebruikt...