Handige apps om geld mee te besparen

Bij Lebara helpen we je graag om te besparen op je telefoonkosten. Want waarom zou je geld uitgeven aan dingen die je niet gebruikt? Hieronder vind je daarom een aantal apps die je kunt gebruiken om nóg meer geld te besparen.

1. Goedkoper tanken

Autorijden is niet goedkoop. Om toch zo voordelig mogelijk te tanken, kan je de ANWB-app Onderweg gebruiken. In deze app staat een handige kaart waarop je precies kunt zien welke tankstations er in de buurt zijn, inclusief actuele benzineprijzen. Zo kan een straatje omrijden als je moet tanken euro’s voordeel opleveren!

2. Budgetteren kun je leren

Met de Woolsocks app krijg je grip op je financiën en kun je makkelijk geld besparen. De app analyseert jouw uitgaven en geeft je gepersonaliseerde bespaartips. Daarnaast helpt Woolsocks je om abonnementen te beheren en overbodige kosten te voorkomen. Eigenlijk is het een persoonlijke financiële assistent die je helpt om meer uit je geld te halen. Handig!

3. Deel jouw spullen en verdien

Misschien kende je Peerby al, een app waarmee je spullen kunt lenen van mensen in je buurt, zoals een boormachine, ladder of partytent. Dat scheelt op zich al geld, omdat je die niet zelf helemaal hoeft aan te schaffen als je ze nodig hebt. Maar met Peerby kun je zelf ook geld verdienen. Vraag een kleine vergoeding aan mensen voor het lenen van jouw spullen, en verdien langzaam maar zeker jouw investering terug!

4. Minder geld kwijt aan je dagelijkse boodschappen

Boodschappen doen hoeft niet altijd duur te zijn. Met de SupermarktScanner app kun je prijzen van producten vergelijken bij verschillende supermarkten. Zo weet je altijd waar je je favoriete producten het goedkoopst kunt halen.

5. Eerlijk zullen we alles delen

Ben jij ook altijd diegene die nog een rondje haalt als je met je vrienden op stap bent? Dat kan je een hoop geld kosten. De app Wiebetaaltwat maakt het makkelijk om gezamenlijke kosten te verdelen. Of je nu in het weekend gaat stappen met vrienden of de maandelijkse rekeningen deelt met huisgenoten. Hou het netjes bij met deze app en zorg dat iedereen zijn deel betaalt. Veel fijner toch?

6. Lebara Voordeelclub

Als klant van Lebara kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen via de Lebara Voordeelclub. De Voordeelclub helpt je om meer uit je geld te halen, van korting op je favoriete merken tot deals op dagjes uit. Log in op MyLebara en ontdek de nieuwste deals.

7. De beste aanbiedingen

Bewuster shoppen op aanbiedingen kan je veel geld schelen. Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en kortingen met de Reclamefolder app. Deze app verzamelt de nieuwste folders van verschillende winkels, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste deals.

Delen?

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Delen

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Populaire blogs

Met deze 5 tips wordt jouw telefoon een stuk sneller

Behoor jij tot de grote groep mensen die behoorlijk chagrijnig wordt van een trage telefoon?...

Met deze 6 apps fleuren al je planten deze lente op

Wat is end-to-end encryptie (en waarom is dit belangrijk voor jou?)

De wonderlijke wereld van end-to-end encryptie! Klinkt complex, is het niet. We vertellen je wat het is en waarom het belangrijk is voor je online veiligheid en hoe je het instelt.

New phone? This is how you transfer your contacts quickly